HTML

Lapszakács

Friss topikok

Chili

Lapszakács

megvettem elolvastam bevásároltam megfőztem megettem leírtam

olvass lapozz főzz

2014.06.17. 16:49 susimo

Kecseksajtos portobello gomba

Címkék: Lapszakács

portobello_2.JPG

 

Hozzávalók:

1 doboz portobello gomba (500g)

1 dobozolajban eltett  krémes kecskesajt 

egy marék szárított paradicsom

egy csokor újhagyma  zöldje vagy snidling

egy zacskó mozzarella

fokhagyma

só, bors

A gombát megpucolom, kiszedem a szárát és megmosom. A töltelékhez összekeverem a sajtokat, a felaprított szárított paradicsomot,és a hagyma zöldet. Megszórom borssal. A kecskesajtról maradt olaj felét hozzáöntöm a töltelékhez, a másik felében megforgatom a gombákat, és beléjük kanalazom a tölteléket. Sütőben 20 perc alatt 180 fokon megsütöm. Kinti grillen is isteni.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lapszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr156313248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása