HTML

olvass lapozz főzz

2013.02.17. 21:13 susimo

Fausto's

Címkék: Csavargó

A hely tulajdonosa Fausto di Vora aki Velence, London és New York híres éttermeiben volt séf,majd 1994-ben Budapest belvárosában nyitotta meg az éttermét.

Ez az a hely ami tükrözi számomra mindazt, amit az igazi vendéglátásról gondolok. Bár az étterem délután 3 órától 6 óráig zárva tart, természetesen mi a férjemmel 3 órakor estünk be az ajtón, egy spontán gondolattól vezérelve, miszerint ennék valami igazán jót, és egyúttal fecsegnénk egy kicsit Giorgioval a séffel. Hiába a záróra, mindenki nagy mosollyal fogadott minket, azonnal, mint mindig luxus kiszolgálás, az asztal máris tele innivalóval, friss kenyérrel, fűszervajjal, csakhogy éhen ne halljunk, amíg megkapjuk a séfúr nekünk szánt műremekeit.
A hely filozófiája: "az ízeket nem átalakítani, hanem gondosan megőrizni kell"
Ebben teljesen egyetértek. A mai ebédünk fenséges volt, a főétel pedig Giorgio-val volt "fűszerezve", aki minden egyes fogásnál hihetetlen szeretettel mesélte el, mit is fogunk enni, és amíg mi kényeztettük az ízlelőbimbóinkat, Ő humoros kis történeteivel szórakoztatott bennünket.

www.fausto.hu

tiramisu.JPG

faustos-restaurant-budapest-slide05.jpg

faustos-restaurant-budapest-slide01.jpg

faustos-restaurant-budapest-slide03.jpg

fausto.JPG

kenyerfausto.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lapszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr35085875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása