A kekszes alaphoz:
170 g Diat Nature rostos keksz
30 g zabpehely
100 g kókuszvaj
A vajat megolvasztom, a kekszet és a zabpelyhet ledarálom, majd összekeverem az olvasztott vajjal . Egy kerek tortaformát kibélelek sütőpapírral és kanállal belenyomkodom a kekszes egyveleget. 170 fokon 10 perc alatt megsütöm.
A sajtkrémhez:
250 g mascarpone (vagy light natúr krémsajt)
1 dcl natúr joghurt
75 g eritrit
1 k.k. vanília aroma
2 tojás
1 e.k. liszt
1 citrom reszelt héja
light málnalekvár
A tojásokat kikeverem az eritrittel, majd hozzáadom a többi hozzávalót is, kivéve a lekvárt. Ha megsült a kekszes alap leveszem a sütő hőfokát 160 fokra. A tésztára evőkanállal pöttyözök a lekvárból, majd ráborítom a sajtkrémet. 50 percig sütöm.